Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На підтримку української армії платники податків Хмельниччини перерахували 865 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 06 січня 2023 о 09:27

Упродовж 2022 року платниками податків області перераховано до державного бюджету 865 мільйонів гривень військового збору. Порівняно аналогічним періодом минулого  року надходження збору зросли на 48 відсотків або на понад 280 мільйонів гривень.  У грудні ж надійшло майже 100 мільйонів гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.

Такі показники надходження військового збору – результат відповідальної позиції як працедавців нашого краю, так і громадян, які самостійно декларують свої доходи та сплачують податки, – зазначають у відомстві.

Нагадуємо, що військовий збір – це внесок кожного офіційно працюючого українця на підтримку Збройних Сил України. Ставка збору не змінювалася протягом останніх років і становить 1,5% об’єкта оподаткування.

У разі виникнення у бізнесу або громадськості питань стосовно застосовування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, у них є можливість звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua. Ця платформа створена задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку.