Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Хмельниччині платники податків отримали 120 тисяч адмінпослуг

опубліковано 22 листопада 2022 о 11:10

З початку 2022 року фахівці структурних підрозділів Головного управління ДПС у Хмельницькій області надали суб’єктам господарювання та жителям нашого краю 120 тисяч адміністративних послуг.

Найчастіше відвідувачі звертаються у податкове відомство, аби отримати картку платника податків та внести до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Такою послугою скористалися понад 47 тисяч наших краяни. Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків отримали 14 тисяч осіб. Трохи менше послуг надали щодо витягу з реєстру платників єдиного податку та реєстрації платника єдиного податку, а це 14,5 тис. та 19 тис. відповідно.

Подоляни також звертаються в Центри обслуговування платників області, аби отримати сертифікат електронного цифрового підпису, який дає можливість відчути ряд переваг електронних сервісів податкової служби.

Також наголошуємо, що все про сервіси податкової, анонси, роз’яснення, коментарі фахівців та інша корисна інформація міститься на офіційних сторінках Державної податкової служби України fb.com/TaxUkraine, youtube.com/TaxUkraine та t.me/tax_gov_ua. Підписуйтеся та отримуйте інформацію з першоджерела. Дистанційна співпраця заощадить час і упередить виникнення небажаних наслідків для здоров‘я. Будьмо свідомими і відповідальними!

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку діє електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua