Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Відкритий_формат: зустріч з представниками бізнесу Славутчини забезпечила активний зворотній зв’язок з податковою службою

опубліковано 05 вересня 2022 о 16:14

Актуальні питання діяльності бізнесу обговорено під час робочої зустрічі представників Головного управління ДПС у Хмельницькій області та керівників провідних підприємств - виробників міста Славути та Шепетівського району.

Захід, у якому взяли участь керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко, провідні фахівці ДПС області, відбувся у рамках дії комунікаційної податкової платформи з метою оперативного вирішення питань, з якими у своїй роботі стикається бізнес, а також подальшої співпраці у роз’ясненні податкових новацій, прозорій сплаті податків, реалізації резервів наповнення бюджетів в умовах воєнного стану.

Тож у ході діалогу розглянуто прикладні питання, з якими бізнес звертається за роз’ясненнями до податкової служби, зокрема, щодо реєстрації/зупинення податкових накладних та розрахунків коригування, відшкодування ПДВ, участі в одноразовому добровільному декларуванні активів.

«В умовах війни податківці оперативно і фахово реагують на звернення платників податків. Один з таких сучасних форматів співпраці нашої з бізнесом – комунікаційна податкова платформа, у форматі якої ми провели зустрічі з підприємцями та промисловцями північного регіону області, що на мою думку, пришвидшує вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень, спрямованих на вирішення потреб діяльності бізнесу та сплати податків», - розповіла керівник ГУ ДПС в області Ірна Зленко.

Водночас у ході спілкування з бізнесом обговорено питання дотримання платниками законодавства про працю, упередження порушень сплати податку на доходи фізичних осіб, а також наповнення місцевих бюджетів в умовах війни та впливу законодавчих змін на процес здійснення підприємницької діяльності.

Водночас податківці подякували сумлінним платникам податків, адже в даний час виконання бізнесом податкових зобов’язань перед державою важливе як ніколи. Вчасно та в повному обсязі сплачені податки – це економічна підтримка громади і країни, вагома складова для досягнення нашої перемоги.