Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Зворотній_зв’язок: завдяки комунікаційній платформі підприємства оперативно вирішують питання реєстрації податкових накладних

опубліковано 26 серпня 2022 о 15:34

На Хмельниччині діяльність комунікаційної податкової платформи, на яку в електронному форматі звертаються платники, реально прискорює вирішення актуальних питань та прийняття важливих управлінських рішень.

У першу чергу це стосується розв’язання питань, які виникають у представників аграрного сектора регіональної економіки при здійснені автоматизованого моніторингу відповідності податкової накладної/розрахунку коригування критеріям оцінки ступеня ризиків,  розблокування податкових накладних, особливостей заповнення Таблиці даних платника ПДВ.

«Сьогодні у нас – жнива, а це - гаряча пора, коли дорога кожна робоча хвилина. Дізналася з Інтернету про те, що податкова служба для оперативного вирішення нагальних питань, які виникають у платників запровадила комунікаційну платформу. Оскільки у нас були питання по розблокуванню податкових накладних звернулася на податкову комунікаційну платформу. Оперативно отримала відповідні роз’яснення і переконалася в тому, що такий формат дійсно є дієвим», - розповіла заступник директора товариства «Адамівка-Агро» Аліна Плінська.

Нагадуємо, що електронна адреса Головного управління ДПС для звернень на комунікаційну платформу: km.ikc@tax.gov.ua.