Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч податківців з бізнесом Кам’янеччини засвідчила спільність позиції у підтримці економічного фронту

опубліковано 05 серпня 2022 о 15:21

Актуальні питання діяльності бізнесу Кам’янець-Подільського району обговорено у ході робочої зустрічі керівника податкової служби Хмельниччини Ірини Зленко з представниками підприємницької спільноти краю. У конструктивному діалозі також взяли участь голова районної ради Михайло Сімашкевич, громадські активісти та журналісти.

Показово, що комунікаційний захід відбувся в рамках дії комунікаційної платформи з метою оперативного вирішення питань, з якими у своїй діяльності стикається бізнес спільнота, передусім у доступному роз’ясненні актуальних питань, які виникають при здійснені автоматизованого моніторингу відповідності податкової накладної/розрахунку коригування критеріям оцінки ступеня ризиків.

Як результат, представникам бізнесу роз’яснено алгоритм дій у випадках блокування податкових накладних, особливості заповнення та подання Таблиці даних платника ПДВ, специфіку оподаткування в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні.

«У своїх меседжах спікери від бізнесу однозначно заявляли про те, що у час війни податки мають сплачувати усі і в повному обсязі. Маємо розвивати бізнес, рухатись вперед до спільної Перемоги над ворогом. Загалом податкова служба оперативно реагує на потреби бізнесу, пропонує доступні і відкриті форми співпраці», - розповіла керівник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірина Зленко.   

У ході зустрічі також обговорено особливості участі потенційних декларантів у кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування активів щодо права громадян задекларувати доходи відповідно податкової амністії та отримати фінансові переваги від такого кроку у майбутньому.

Між тим, актуальну інформацію щодо податкового законодавства, зокрема щодо проблемних питань в частині зупинення реєстрації ПН і РК в Єдиному реєстрі податкових накладних можна отримати на офіційному сайті ДПС України,  субсайті ГУ ДПС у Хмельницькій області та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук. А також, за телефоном Інформаційно-довідкового департаменту 0-800-501-007, електронна пошта інформаційно-довідкового департаменту  idd@tax.gov.ua.