Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: відкритий діалог з бізнесом - запорука наповнення місцевого бюджету

опубліковано 17 червня 2022 о 09:30

Днями відбулася зустріч начальника Камянець-Подільської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ігоря Бєлка з керівником бази відпочинку «Дністровська Рев’єра” Андрієм Мамчуром. Учасники зустрічі обговорили напрямки співпраці, резерви та шляхи належного наповнення місцевих бюджетів.

Ігор Бєлко розповів, що ГУ ДПС в області працює в оперативному режимі та продовжує забезпечувати якісне сервісне обслуговування платників податків, ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету. Також начальник податкової нагадав про основні аспекти податкової амністії та кампанії декларування доходів громадян.

Під час діалогу також обговорили основні зміни у податковому законодавстві, зокрема Закон України №2142-IX, Закон №1914-IX, Закон №1946-IX, Закон №2260 тощо. Поінформував про використання суб’єктами господарювання електронних сервісів ДПС. Проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення.

Наприкінці зустрічі учасники домовилися про спільні заходи щодо недопустимості використання праці неоформлених найманих працівників та виплати заробітної плати «в конвертах».

«Вчасно та в повному обсязі сплачені податки – це економічна підтримка громади й вагома складова для пришвидшення нашої перемоги», – наголосив Ігор Бєлко.