Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Тримаємо_фронт: волонтери Волочиська гуртом допомагають українським військовим

опубліковано 02 червня 2022 о 09:30

Як написала на своїй сторінці у Фейсбук керівник волочиського осередка податкової служби Ольга Данчак, у черговий, п‘ятий раз, наш бус-горобчик долетів до місця призначення, до військових, на передову.

«Вантаж збирали всім світом! Дякую, Марії і Любомиру Конотопським та нашій діаспорі з Ірландії, Володимиру Буту і всім людям, що підтримують Україну в Бельгії, Людмилі Павловій з Італії. А ще наші постійні помічники освітяни, особисто Алла Плотнікова, Василь Орловський. Коли є такі люди, що віддають своє здоров‘я і час для того, щоб наші воїни на передовій мали шматочок дому і відчули підтримку земляків. Україна переможе! Це я пишу на адресу прекрасних господинь з Бальковецького НВК, сім’ї Заєць з Волочиська і всіх тих, хто готував м‘ясні консерви, випічку і інші смаколики. Дякую всім працівникам культури за сплетені маскувальні сітки, колективу першої школи м. Волочиськ за допомогу.

Ми переможемо, коли єдиним фронтом в тилу закриваємо потреби для наших захисників! Аліна Коваль, Тамара Петровська і всі трудящі бджілки з Волочиськоі філії ГО «Захист-об‘єднання волонтерів» Вам шана і вдячність за допомогу! Дуже знадобляться нашим воїнам продукти харчування тривалого зберігання, лікарські засоби, предмети гігієни і інше, зібрані вашими невтомними руками.

А ще дякую сім’ї Валентини та Федора Рябих - ваша картопля буде точно смакувати нашим захисникам!

Перед кожною поїздкою на фронт завжди шукаю підтримки в тих, з ким працювала, хто мене добре знає і довіряє! І хоч вже 22 роки, як я не працюю в податковій інспекції, відчуваю, що і там рідна частинка мого світу, мого дому… Дякую за допомогу Анатолію Саланському і працівникам податкової інспекції .

Дякую підприємцю Олександру Мельничуку, що виручає кожного разу, коли звертаємось.

Хай Господь дарує здоров‘я кожній людині, що пам‘ятає про війну, яку Україна веде з рашизмом, не втомлюється допомагати волонтерам підтримати нашу армію! Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Героям слава!».