Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Єдина_родина: у День захисту дітей податківці Хмельниччини зустрілися з друзями із «Подолянчика»

опубліковано 01 червня 2022 о 15:42

У Міжнародний день захисту дітей працівники Головного управління ДПС у Хмельницькій області зустрілися зі своїми друзями із Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».

Як зазначив у зв’язку з цим директор Центру Вадим Гавришко, «відтепер податківці для нас не просто гості, усі ми є великою і дружньою родиною».

Тож родинне спілкування було щирим і змістовним. Діти підготували для дорослих святковий концерт, головною темою якого стало спільне прагнення мати мирне небо над рідною країною. Родзинками програми стала патріотична пісня «Червона калина», український танок у спільному виконанні та вірш в авторському виконанні юної поетеси, вихованки «Подолянчика» Ангеліни, написаний у перші дні війни про те, що українські діти хочуть миру.

Особливо приємною частиною спілкування з шефами для дівчаток і хлопчиків стало вручення різноманітних подарунків, чимало з яких були замовлені заздалегідь, як от велосипеди для проведення пробігів чи косметика для юнок. Загалом свято з нагоди Дня захисту дітей підтвердило його ідею – турботу про підростаюче покоління.

«Ми вдячні працівникам і вихованцям «Подолянчика» за таку приємну і корисну зустріч. Бо, як кажуть, усі ми родом із дитинства. А ще - усі прагнемо миру, щастя  і добробуту в рідній Україні. І робимо для цього усе, тримаючи економічний фронт, наповнюючи бюджет, розвиваючи економіку. Так що «тую червону калину» ми обов’язково піднімемо і буде у нашому домі мирне й щасливе життя», - зазначила у своєму вітальному слові керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко.

А ще головний податківець краю передала дітям вітання від народного депутата України Миколи Тищенка та начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, за підтримки та сприяння яких було реалізовано сьогоднішній  гуманітарний проект. Разом – ми сила! Все буде Україна!