Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: у Дунаївцях обговорили основні питання наповнення місцевого та державного бюджетів

опубліковано 23 травня 2022 о 14:57

Начальник Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталія Баранюк взяла участь у засіданні робочої групи при Дунаєвецькій ОТГ з питань відпрацювання суб’єктів підприємницької діяльності по зарплаті, виторгах та найманих працівниках, оподаткування та сплати ПДФО.

Також, під час спілкування з бізнес активом проінформовано про основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ тощо.

Крім того, йшлося й про обов’язковість погашення податкового боргу, виконання бюджетних призначень травня, декларування доходів громадян (одноосібників), проблемні питання застосування РРО.

Податківець нагадала і про можливість до 01 вересня 2022 року легалізувати активи за допомогою одноразового (спеціального) добровільного декларування. Було проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення.

«Дякуємо тим суб’єктам господарювання, які продовжують виконувати свій податковий обов’язок та сплачують податки. Тримаємо економічний фронт, розвиваємо регіональну економіку, наближаючи очікувану перемогу», - зазначила Наталія Баранюк.