Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На часі: у Хмельницькому обговорили питання сплати податків в умовах воєнного стану та скорочення податкового боргу

опубліковано 17 травня 2022 о 10:56

Днями в приміщені Хмельницької ДПІ проведено робочу зустріч за участі  посадових осіб  підприємств «ДІТА», «АКВА-ДІМ-ПЛЮС» та податківців -  начальника Хмельницької ДПІ Анатолія Щепанського, працівників Хмельницького відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГДІ Інни Мазур, Хмельницького відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном ГДІ Ольги Замойської  щодо  необхідності  сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць та розвитку регіональної економіки.

Зокрема, податківці провели співбесіду стосовно забезпечення скорочення новоствореного податкового боргу та сумлінної сплати податків з посадовими особами підприємств - головним бухгалтером ПФ «ДІТА» Валентиною Висоцькою та головним бухгалтером ТОВ « АКВА-ДІМ-ПЛЮС» Тетяною Гаврилюк.

З метою збільшення надходжень до бюджету обговорено ряд питань щодо сплати податків, збільшення податкової ефективності з податку на додану вартість та податку на прибуток, легалізації заробітної плати, застосування РРО та декларування.

Також було проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення. Надано відповіді на запитання щодо змін в податковому законодавстві, які відбулися протягом року.