Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Тримаємо_фронт: платники єдиного податку спрямували до місцевих бюджетів 335 мільйонів гривень

опубліковано 26 квітня 2022 о 11:04

З початку 2022 року підприємці Хмельницької області, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету понад 335   мільйонів гривень єдиного податку, а це більше на 64,2 мільйона гривень за аналогічний період минулого року. У березні п.р надійшло 38,8 мільйона гривень.

Найбільша бюджетна частка надходжень належить фізичним особам – підприємцям, які відрахували до місцевих скарбниць 236 мільйонів гривень єдиного податку. Водночас від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло понад 60 мільйонів гривень, юридичні особи – спрощенці спрямували у розпорядження територіальних громад краю 38 мільйонів гривень податкових надходжень.

Головне управління ДПС у Хмельницькій області дякує сумлінним платникам за розуміння важливості виконання своїх обов’язків в умовах сьогодення та за вчасну сплату своїх податкових зобов’язань. Сплата податків та підтримка бізнесу – це той вклад, який ми з вами можемо і повинні зробити задля підтримки фінансової стабільності нашої країни в умовах війни, підтримки Збройних сил України, а відтак – наближення перемоги над ворогом.

 

Слава Україні! Героям Слава!