Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Податковий_сервіс: на Хмельниччині центри обслуговування платників активно надають послуги переселенцям

опубліковано 15 квітня 2022 о 10:55

В умовах встановленого в Україні воєнного стану центри обслуговування платників продовжують обслуговувати як представників бізнесу Хмельницької області, так і представників інших регіонів України у сфері надання адміністративних та інших послуг.

Прийом відвідувачів у ЦОП здійснюється за графіком роботи: понеділок – четвер - з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (п’ятниця - з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хвилин.

Час з 10 год.00 хв. до 12 год. 00 хв. є пріоритетним для прийому громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

У ЦОП окрім надання адміністративних послуг також надаються інші супутні сервісні послуги, зокрема, приймання податкової та іншої звітності,  приймання вхідної кореспонденції, облік платників, проведення звірки,  надання консультацій,  надання послуг з отримання електронного цифрового підпису.

Водночас податківці рекомендують платникам податків за наявності належних умов звітувати до ДПС через Електронний кабінет. Тобто у платників є можливість подавати звітність не відвідуючи безпосередньо органи ДПС.

У цьому зв’язку варто зауважити, що за період введення воєнного стану в Україні територіальних органів ДПС Хмельниччини за допомогою електронних сервісів подано 21,5 тис. звітних документів, що становить 96,8% від усієї звітності поданої платниками протягом війни. Водночас центрами обслуговування платників краю надано понад 16 тисяч безкоштовних адміністративних послуг, у тому числі 3 тисячі – переселенцям.