Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: на Дунаєвеччині відбулась конструктивна розмова представників влади і громади з обговорення податкових новацій

опубліковано 29 березня 2022 о 14:59

Днями в залі засідань Дунаєвецької міської ради, під головуванням міського голови Веліни Заяць, за участі начальника Державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк та керівників структурних структурних підрозділів міської ради відбулась нарада щодо важливих питань у різних сферах життєдіяльності.

Наталія Баранюк, у свою чергу, проінформувала присутніх про основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ. Також йшлося про декларування доходів громадян, проблемні питання застосування РРО в умовах сьогодення.

У ході робочої зустрічі наголошувалось на недопущенні зростання цін на товари та послуги, адже в умовах війни – це неприпустимо.

«Учасники наради переконані, що командна робота над розвитком нашого краю сприятиме і його економічному потенціалу і наповненню бюджетів усіх рівнів, - фінансового фундаменту для захисту України і забезпечення соціальних гарантій українцям», - зазначила керівник Дунаєвецької ДПІ Наталія Баранюк.