Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сплата податків – свідомий вибір платника!

опубліковано 29 березня 2022 о 10:27

У сьогоднішніх реаліях велике значення набуває дотримання податкової дисципліни щодо повної та своєчасної сплати самостійно задекларованих сум податків та зборів до державного та місцевого бюджетів юридичними та фізичними особами – підприємцями, які мають бізнес на території, де не ведуться активні бойові дії, з метою посилення економіки країни, в тому числі збільшення фінансових можливостей для забезпечення Збройних Сил України, територіальної оборони тощо.

На сьогодні є платники, які працюють та сумлінно сплачують податки; є платники, які не мають можливості сплатити платежі у зв’язку із припиненням своєї діяльності через ті чи інші обставини, а є суб’єкти господарювання, які свідомо не сплачують податки, хоча мають усі для цього можливості. Відтак, Головне управління ДПС у Хмельницькій області має надію, що такі платники зроблять правильний вибір на користь держави та її громадян, а отже підтримає економіку та Збройні Сили України і сплатить податки та збори своєчасно.

У свою чергу, ГУ ДПС в області висловлює щиру подяку тим  платникам, які своєчасно сплачують платежі, адже такими діями ви вносите вклад в наближення нашої спільної перемоги!

Днями, за участі керівництва Головного управління, керівника обласної державної адміністрації Сергія Гамалія, представників Хмельницької ОДА та представників територіальних громад відбулося ряд зустрічей щодо обговорення актуальних законів щодо внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України, зокрема, Закону України від 03.03.2022 №2118-ІХ, від 15.03.2022 №2120-ІХ, ВІД 24.03.2022 №2142-ІХ тощо. Також йшлося про волонтерську допомогу нашим військовим та вимушеним переселенцям, які покинули свої домівки внаслідок військової агресії. Адже спільна допомога та реальні справи пришвидшать нашу спільну перемогу над агресором.

Слава Україні! Героям Слава!