Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: на Дунаєвеччині відбулось засідання виконавчого комітету міської ради з обговорення податкових новацій

опубліковано 22 березня 2022 о 16:08

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять українських військових та всіх цивільних: дорослих і дітей, які загинули від рук російських окупантів. На початку засідання присутні заслухали міського голову Веліну Заяць щодо укріплення обороноздатності громади та забезпечення правопорядку в населених пунктах.

Начальник Дунаєвецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталія Баранюк, яка взяла участь у засіданні, надала роз'яснення щодо змін до Податкового Кодексу України, які запроваджені до припинення, або скасування воєнного стану на території України. Зокрема, посадовець ознайомила присутніх про основні податкові новації згідно Закону України 2120-ІХ від 15.03.2022 року, а також щодо особливостей застосування єдиного податку, сплати ЄСВ, щодо зміни в частині оподаткування ПДВ та акцизного податку.

У ході робочої зустрічі наголошувалось на недопущенні зростання цін на товари та послуги, адже в умовах війни – це неприпустимо.

Крім того, податківцями здійснено ряд зустрічей в територіальних громадах краю щодо актуальних змін у податковому законодавстві. Зустрічі пройшли у діловому та конструктивному руслі.