Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На часі: у Ярмолинецькій громаді напрацьовано заходи з легалізації трудових відносин та популяризації податкових новацій

опубліковано 06 січня 2022 о 12:34

У Ярмолинецькій територіальній громаді відбулося робоче засідання комісії по легалізації заробітної плати та зайнятості населення, участь у якому взяла начальник державної податкової інспекції Світлана Павлюковська.

«У ході засідання розглянуто стан соціально-трудових відносин у роботодавців та проблеми, які виникають під час прийняття працівників на роботу, а також в процесі здійснення трудової діяльності. Також для практичного з’ясування обставин декларування праці нами проведено ряд зустрічей з підприємцями та місцем трудової діяльності», - розповіла начальника ДПІ Світлана Павлюковська.  

За словами податківців підприємцям наголошено на відповідальності за порушення трудового законодавства та санкціях, які передбаченні за використання нелегальної праці. Вони готові до діалогу та прислухаються до рекомендацій робочої групи.

Також важлими напрямками, за якими ведеться інформаційно-роз’яснювальна робота з представниками бізнесу громади, є новацій із застосування РРО та програмних РРО, одноразове добровільне декларування доходів фізичних осіб та інші важливі теми.