Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: у роз’яснювальній роботі нетішинських податківців новації податкового законодавства стали актуальною темою

опубліковано 01 грудня 2021 о 16:56

За участі фахівців Нетішинської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області та платників податків відбулася робоча зустріч з керівником ТОВ «Залізничник» УБ ХАЕС Марією Міщук та головним бухгалтером Аллою Полук щодо проведення інформаційно-розяснювальної кампанії з популяризації дотримання вимог податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, а також ведення товарних запасів та РРО. Щодо облікової картки платника податків.

Зокрема йшлося про те, що з 1 вересня 2021 року громадяни України матимуть право задекларувати активи, з яких не були сплачені податки, та таким чином легалізувати їх. Ця можливість надана нормами закону про проведення одноразового добровільного декларування.

У ході зустрічі начальником ДПІ надано відповіді на запитання щодо змін в податковому законодавстві, які відбулись протягом року, наголошено на необхідності популяризації та розуміння процесу одноразового добровільного декларування активів фізичних.