Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Інформкампанія: предметна розмова про уникнення ризиків та сплату податків – тема робочої зустрічі у Волочиську

опубліковано 30 листопада 2021 о 16:04

Відповідно до плану інформаційно-роз’яснювальної кампанії з популяризації добровільного дотримання вимог податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, начальник Волочиської ДПІ Анатолій Саланський провів робочу зустріч з керівником ТОВ " ВІТ ЕНЕРДЖІ " РІПНА"   Володимиром Івахівим.

Під час діалогу розглянуто основні результати діяльності підприємства, обговорювались питання фінансово - економічного стану товариства та шляхи подальшого його  розвитку. Також було обговорено проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення.

Начальником ДПІ надано відповіді на запитання щодо змін в податковому законодавстві, які відбулись протягом року. 

«Під час спілкування з платником наголошено на змінах щодо нарахування ЄСВ, починаючи з грудня 2021 року, а також використання єдиного рахунка для сплати податків і зборів. Також керівника СГД поінформовано про порядок та законодавчі норми проведення одноразового добровільного декларування та його застосування для легалізації активів і здобуття позитивної податкової історії», - зазначив Анатолій Саланський.