Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Головна_тема: на Ярмолинеччині члени громад отримують фахові консультації з одноразового добровільного декларування

опубліковано 25 листопада 2021 о 17:52

Ярмолинецькі податківці надають якісну консультаційну допомогу щодо одноразового добровільного декларування мешканцям громад, котрі звертаються за послугами до державної податкової інспекції. Відвідувачі знайомляться інформацію на тематичних стендах, отримують тематичні листівки та буклети.

Начальник Яомолинецької ДПІ Світлана Павлюкомська особисто роз’яснює громадянам положення пропонованої державою податкової амністії, проводить робочі зустрічі на місцях.   

«Для нас податкова амністія – це топ тема, у ході популяризації якої даємо відповіді на найбільш актуальні питання кожному, хто цікавиться питаннями подання одноразової добровільної декларації. Насамперед, розповідаємо громадянам про об’єкти, що можуть бути задекларовані, та ставки збору, обов’язково наголошуємо, що декларування активів – добровільне. Це свідомий вибір, який забезпечує майбутнє», - розповіла начальник ДПІ Світлана Павлюковська.

Також до послуг потенційних декларантів субсайт Головного управління ДПС у Хмельницькій області, тематичні сторінки у соціальних мережах, де можна отримати різноманітну інформацію за темою податкової амністії.