Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Інформкампанія: питання фінансово-економічного розвитку бюджетоформуючого підприємства обговорено у Волочиську

опубліковано 25 листопада 2021 о 10:56

У приміщенні Волочиської ДПІ  відбулась зустріч начальника податкової інспекції Анатолія Саланського з керівником ТОВ «НАРКЕВИЦЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» Іваном Миськом та фінансовий директор Тетяною Поставною.

На зустрічі розглянуто основні результати діяльності підприємства, обговорювались питання фінансово-економічного стану товариства та шляхи подальшого його  розвитку.

Також було обговорено проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення. Зокрема, проаналізовано результати та перспективи проведення сезону цукроваріння та ліквідації збитковості, сплату податків до кінця поточного року та на наступні періоди.

У ході зустрічі начальником ДПІ надано відповіді на запитання щодо змін в податковому законодавстві, які відбулись протягом року. Йшла мова і про популяризацію одноразового добровільного декларування активів фізичними особами.

«Відбулась потрібна і корисна розмова, за результатами якої окреслено перспективи співпраці та вирішення робочих питань, зокрема збитковості підприємства. Загалом ми налаштовані на досягнення позитивних результатів в економічному розвитку регіону та системному наповненню податками місцевого і державного бюджету», - зазначив Анатолій Саланський.