Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Інформкампанія: у ході робочої зустрічі з платником намічено заходи для конструктивної співпраці

опубліковано 24 листопада 2021 о 12:45

Начальник Дунаєвецької ДПІ Наталія Баранюк в рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії з популяризації добровільного дотримання вимог податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, провела виїзну робочі зустріч у Новодунаєвецькій територіальній громаді з представником приватного підприємства «Зеніт-сервіс Плюс» Володимиром Клінцем.

Основним видом діяльності даного підприємства є виробництво паркетної дошки. Однак для того, щоб налагодити системну сплату податків даному СГД потрібно погасити заборгованість із заробітної плати та боргів до бюджету.

Також у ході співбесіди сторонами намічено реалізацію ряду заходів з конструктивної співпраці у ліквідації податкових ризиків та звернуто увагу на дотримання діючого законодавства в частині адміністрування ПДВ та податку на прибуток, а також використання задекларованої найманої праці у господарській діяльності платника.

«У ході діалогу наголошено на змінах щодо нарахування ЄСВ, на використанні єдиного рахунка для сплати податків і зборів. Окрема важливе питання - це порядок та законодавчі норми проведення одноразового добровільного декларування та його застосування для легалізації активів і здобуття позитивної податкової історії», - розповіла керівник ДПІ Наталія Баранюк.