Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Інформкампанія: конкретна розмова про щодо добровільної сплати податків – тема зустрічі у Лісовогринівецькій ОТГ

опубліковано 23 листопада 2021 о 09:37

У рамках інформаційно-роз’яснювальної  кампанії з популяризації добровільного дотримання вимог податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, начальник Хмельницької ДПІ Анатолій  Щепанський та заступник начальника Хмельницької ДПІ Іван Чмелюк, спільно із працівником Хмельницького відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Валентиною Шмалій провели робочу зустріч за участі представників Лісовогринівецької територіальної громади та посадових осіб суб’єктів господарювання.

Зокрема, податківці провели співбесіди стосовно сумлінної сплати податків з  керівником ПП “БАСТІОН-ВЕСТ" Анатолієм Галагуном, керівником  ПП "МЕГАПРОГРЕС" Олександром Булаєвським, головним  бухгалтером ТОВ  КОМПАНІЯ  “АГРОЛІДЕР УКРАЇНА" Людмилою Пліхановою та керівником  ТОВ "ЕНЕРГОПАРК ПОДІЛЛЯ" Іваном Крутилком.

З метою збільшення надходжень до бюджету обговорено ряд питань щодо сплати податків, збільшення податкової ефективності з податку на додану вартість та податку на прибуток, легалізації заробітної плати.

Також було проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення. Надано відповіді на запитання щодо змін в податковому законодавстві, які відбулися протягом року.