Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Кам’янець-Подільській ДПІ здійснюється активна роз’яснювальна робота з податкових питань

опубліковано 22 листопада 2021 о 11:23

Днями в приміщенні  Кам'янець-Подільської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області відбулась робоча зустріч начальника відділу камеральних перевірок управління з питань  виявлення та опрацювання податкових ризиків Ольги Дворської, старшого державного інспектора  відділу електронних сервісів Руслани Люлько  з керівником ПРАТ «Спецбудмеханізація» Надією Гулько та головним бухгалтером  ПП ПВ-КП «ЄАВМ» Валентиною Барищук. 

У ході зустрічі були обговорені питання щодо популяризації добровільного дотримання вимог податкового законодавства. Насамперед обговорено питання сплати ПДВ, ліквідації збитковості, адміністрування податку на прибуток та адміністрування єдиного внеску.

Акцентовано увагу на необхідність наповнення бюджетів та підвищення рівня добровільної сплати податків. Також присутніх ознайомлено з напрямками єдиної інформаційної політики в соціальних мережах та субсайтах ДПС України.

Під час конструктивного діалогу платники отримати відповіді на запитання, що виникають у ході ведення підприємницької діяльності.