Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Інформкампанія: робоча зустріч з платником у форматі партнерських стосунків

опубліковано 16 листопада 2021 о 12:37

У ході інформаційно-роз’яснювальної кампанії з популяризації добровільного дотримання вимог податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, начальник Городоцької ДПС Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталія Хорошова, спільно з фахівцями територіальних підрозділів управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків та управління податкового адміністрування фізичних осіб у робочому форматі зустрілася з керівником ПП «ЛЕХ» Аллою Мельничук-Казьмєрчак.

Обговорено питання інформаційних ресурсів податкової служби щодо дотримання вимог податкового та іншого законодавства, зокрема використання Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу, роз’яснювальної інформації, яка оприлюднюється на офіційних сайтах та на сторінках у соціальних мережах.

Особливу увагу звернуто на дотримання діючого законодавства в частині адміністрування ПДВ, а також використання задекларованої найманої праці у господарській діяльності платника.

Крім того, у ході діалогу було наголошено на змінах щодо нарахування ЄСВ, починаючи з грудня 2021 року, а також використання єдиного рахунка для сплати податків і зборів. Також керівника СГД поінформовано про порядок та законодавчі норми проведення одноразового добровільного декларування та його застосування для легалізації активів і здобуття позитивної податкової історії.