Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: летичівські податківці продовжують проводити зустрічі з актуальних питань оподаткування

опубліковано 15 листопада 2021 о 11:46

Начальник Летичівської державної податкової інспекції Олена Савіцька розпочала робочий тиждень з проведення зустрічей із платниками податків у Центрі обслуговування платників, у ході яких надала його відвідувачам роз’яснення з питань законодавчих новацій, погашення податкового боргу та ведення підприємницької діяльності у правовому полі.

Майже у усіх випадках надання податкових консультацій з одноразового добровільного декларування, причин та умов подачі декларації через Електронний кабінет, сплати спеціального збору за відповідною ставкою та інших аспектів, що стосуються цього важливого державного проекту.

Також у ході робочих зустрічей з платниками розглянули питання наповнення бюджету, використання єдиного рахунку для сплати податків, застосування РРО/ПРРО тощо.

«Зважаючи на необхідність чіткого дотримання протиепідемічних заходів, ми обмежили доступ відвідувачів у ЦОП, надаючи лише найбільш необхідні консультації. Також запровадили попередній запис для надання роз’яснень та проведення інших заходів», - розповіла начальник Летичівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Олена Савіцька.