Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуальний_формат: на Шепетівщині влада і громада об’єднала зусилля для вирішення питань наповнення бюджету

опубліковано 19 жовтня 2021 о 15:43

Відбулась зустріч з головами ОТГ Шепетівського району щодо погашення заборгованості по заробітній платі та наповнення місцевого бюджету.

У ході спілкування з керівниками територіальних громад наголошено на необхідності пошуку та реалізації резервів надходжень до скарбниць ОТГ, протидії тіньовій зайнятості, створення робочих місць.

Зважаючи на актуальність розмови, начальник Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області поінформувала керівників територіальних громад та їх представників щодо особливостей та умов проведення одноразового добровільного декларування та погашення боргів до бюджету.

Також слушними думками та пропозиціями щодо налагодження роботи у царині наповнення бюджету громад поділилися заступник голови райдержадміністрації Віктор Паламарчук та начальник фінансового відділу Лариса Сорока. Загалом колективна розмова засвідчила, що її учасники налаштовані на активну спільну роботу.

«Важливо, що громади сьогодні віддзеркалюють головні питання та напрямки реалізації різного роду ідей та проектів, які у підсумку поліпшують рівень життя їх жителів та створюють фундамент для успішного й результативного розвитку. У цьому зв’язку податкова служба є одним із організаторів цього процесу, адже має відлагоджені партнерські стосунки, ефективні методи співпраці, сервісної підтримки та контролю», - зазначила керівник ДПІ Валентина Ординська.