Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Центрі обслуговування платників Красилівської ДПІ здійснюється активна роз’яснювальна робота з податкових питань

опубліковано 19 жовтня 2021 о 14:23

За твердженням більшості відвідувачів Центру обслуговування Красилівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області, у ході зустрічі з податківцями вони отримали потрібну їм інформацію для ведення підприємницької діяльності, сплати податку на нерухоме майно та з’ясування інших важливих питань соціально-економічного розвитку. 

«У нинішніх умовах податкова служба працює за багатовекторними напрямки діяльності, що стосуються наповнення бюджету, забезпечення сервісного обслуговування бізнесу, підтримки партнерських стосунків з громадами, які забезпечують виконання широкого кола завдань. Саме у цьому контексті й ведеться системна роз’яснювальна робота, яка забезпечує відповідний результат та дає бачення перспектив розвитку», - зазначив у ході зустрічі з платниками начальник Красилівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Олексій Шишин.

Найчастіше на порядку денному робочих зустрічей з красилівчанами одговорення питань наповнення бюджету та залучення для цього відповідних резервів, легалізації заробітної плати, офіційного оформлення найманих працівників, сплати майнових податків, погашення податкового боргу.

Сьогодні доповнили цей перелік такими темами як сплата ПДФО, використання електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронного кабінету платника, застосування програмних РРО та популяризація одноразового добровільного декларування активів фізичними особами.