Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Дунаєвеччині продовжується конструктивна співпраця податківців з представниками ОТГ

опубліковано 13 жовтня 2021 о 09:52

У Маківській територіальній громаді відбулось засідання робочої групи за участі начальника Дунаєвецької Державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк та голови ОТГ Владиславом Галачинським щодо питань формування бюджету, взаємодії з органами місцевого самоврядування, питання погашення податкового боргу та новації податкового законодавства.

Також предметно обговорено практичні шляхи та механізми залучення джерел сплати грошових зобов’язань та погашення податкового боргу.

Зокрема, під час зустрічі посадовець розповіла присутнім, що з 1 вересня 2021 року стартувала кампанія одноразового декларування, яка передбачена Законом України від 15 червня 2021 року № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Також Наталія Баранюк зосередила увагу і на інших податкових новаціях, зокрема щодо застосування РРО/ПРРО, електронні сервіси ДПС тощо.

«У співпраці з територіальною громадою робочі питання вирішуються якісно і оперативно. Не дарма ж кажуть у народі, що громада – великий чоловік. Тож працюємо спільно задля прискорення економічного розвитку та забезпечення системної сплати податків», - резюмувала результати роботи Наталія Баранюк.