Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуальний_формат: до заходів з популяризації одноразового декларування кам’янецькі податківці долучили LED екран

опубліковано 11 жовтня 2021 о 13:30

Окрім робочих зустрічей у територіальних громадах, онлайн семінарів з платниками податків, флешмобів з участю студентів з популяризації одноразового добровільного декларування фахівці Кам’янець-Подільської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області долучили такий ефективний формат як вуличне телебачення.

Відтепер з плазмового екрану поблизу центрального міського ринку жителі та гості Кам’янця-Подільського отримуватимуть інформацію про основні норми та особливості податкової амністії.

Як зазначив начальник ДПІ Ігор Бєлко, електронний формат донесення інформації ефективно і дохідливо доносить необхідну інформацію про правила та право фізичних осіб взяти участь в одноразовому добровільному декларуванні.

«Це встановлене законом, цивілізоване вирішення питання легалізації активів фізичними особами, яке  забезпечує низку позитивів як для декларанта, так і для громади і країни. Потенційним декларантам варто проаналізувати та засвоїти інформацію про податкову амністію і відреагувати, подавши спеціальну декларацію через електронний кабінет», - зауважив Ігор Бєлко.