Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Волочиську завдяки високій співпраці з громадами системно наповнюється місцевий бюджет

опубліковано 11 жовтня 2021 о 09:52

Відповідно до плану співпраці з діловими партнерами начальник Волочиської ДПІ Анатолій Саланський провів робочу зустріч з головою  Війтовецької селищної Ради Ігорем Степанюком з приводу вирішення питань наповнення бюджету, реалізації податкових резервів та популяризації законодавчих новацій, зокрема одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб.

За окремим планом у ході зустрічі обговорювали питання виплати податку на доходи фізичних осіб з орендної плати за земельні ділянки, які орендуються фермерськими господарствами у громадян. Так, проаналізовано сплату ПДФО  всіма господарствами, які орендують земельні ділянки на території Війтовецької громади у 2021 році. Напрацьовано основні цілі й завдання в подальшій спільній  роботі в даному напрямку.

«На сьогодні податкова служба Волочищини має дієву підтримку в особі керівників територіальних громад, які співпрацюючи з нами, спільно беруться за вирішення питань наповнення бюджету за рахунок наявних резервів та легалізації праці. Що стосується податкової амністії, то представники громад переконані у правильності такого законодавчого кроку і в тому, що сплата податків має стати невідворотною і стимулюючою для розвитку територій», - розповів керівник Волочиської ДПІ Анатолій Саланський.