Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Трансфертне ціноутворення

опубліковано 24 вересня 2021 о 15:35

Як заповнюються графи 17, 18 Звіту про контрольовані операції при наданні послуги, яка не має одиниці виміру у первинних документах (зазначена загальна вартість послуги), а в КСПОВО відсутня така одиниця виміру

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що форму Звіту про контрольовані операції (далі – Звіт) та Порядок складання Звіту про контрольовані операції затверджено наказом Міністерства фінансів України від 18.01.2016 № 8 (далі – Порядок).

Згідно з п. 21 розд. IV Порядку у графі 17 Звіту зазначається кількість предметів операції.

Пунктом 22 розд. IV Порядку встановлено, що у графі 18 Звіту зазначається код одиниці виміру предмета операції відповідно до Класифікатора системи позначень одиниць вимірювання та обліку ДК 011-96, затвердженого наказом Державного комітету стандартизації, метрології та сертифікації України від 09.01.1997 № 8 (далі – КСПОВО).

Якщо у первинних документах зазначена загальна вартість послуги без одиниці виміру, то у графі 18 Звіту зазначається код «2009».

У разі якщо товар/послуга, що постачається, у первинних документах має одиницю виміру, яка відсутня в КСПОВО, у графі 18 Звіту проставляється «0».