Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: представникам Віньковецької громади розповіли про особливості одноразового добровільного декларування

опубліковано 22 вересня 2021 о 09:33

Про активи, що підлягають декларуванню в рамках податкової амністії та особливості подання одноразової добровільної декларації з представниками ОТГ та бізнес активом спілкувався начальник Віньковецької Державної податквої інспекції Андрій Щербанюк.

Насамперед, посадовець поінформував про консультаційну допомогу, яку можуть отримати громадяни з питань одноразового добровільного декларування в Центрі обслуговування платників. Разом з тим, зауважив, що декларація у рамках податкової амністії подається лише в електронному вигляді. А це означає, що фізична особа повинна отримати електронний цифровий підпис і зареєструватися в Електронному кабінеті на вебпорталі ДПС.

Посадовець розповів, що потенційні декларанти можуть отримати максимум інформації про особливості одноразового добровільного декларування на субсайті Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Детальніше з інформаційними матеріалами щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування активів, громадяни можуть ознайомитися в банері «Одноразове добровільне декларування» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/.