Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуальна_тема: ярмолинецькі податківці продовжують активний діалог з жителями громади з популяризації податкової амністії

опубліковано 20 серпня 2021 о 08:15

Третій день поспіль начальник Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська зустрічається з підприємцями та жителіми територіальної громади з приводу роз’яснення одноразового добровільного декларування активів, яке стартує з 1 вересня 2021 року. Цього разу податківець провела зустріч у районній філії Хмельницького обласного центру зайнятості.

Очільниця ДПІ розповіла присутнім про основні норми Закону щодо добровільного декларування та протягом якого періоду необхідно декларувати активи. Також, звернула увагу на об’єкти добровільного декларування, ставки оподаткування та терміни сплати задекларованого збору, а так ож активи, які звільняються від декларування.

«Детальніше декларанти можуть ознайомитись з нюансами податкової амністії на порталі Державної податкової служби України та  Головного управління ДПС у Хмельницькій області у банері одноразове добровільне декларування. Адже це тема нова і вкрай потрібна для розуміння. Крім того подати спеціальну декларацію по податковій амністії можна лише через Електронний кабінет платника», - наголосила Світлана Павлюковська.

На зустрічі також було обговорено питання щодо збільшення надходжень до місцевого бюджету, зменшення податкової заборгованості зі сплати податків і зборів, декларування найманої праці та створення робочих місць.