Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: Білогірські податківці активно залучають представників громадськості до популяризації податкової амністії

опубліковано 19 серпня 2021 о 11:45

Відбулася зустріч начальника Білогірської ДПІ Василя Олуйка з керівництвом Білогірської територіальної громади та громадянами, на якій розглянуто основні норми закону про проведення одноразового спеціального декларування активів фізичних осіб.

Під час заходу посадовець проінформував присутніх, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року фізичні особи матимуть право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належить, та з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року. Він зауважив, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичними особами належних їм активів, якщо були одержані за рахунок доходів, що підлягали в момент їх отримання оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.

Василь Олуйко розповів які категорії фізичних осіб можуть скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування, об’єкти, які підлягають оподаткуванню, які ставки для нарахування збору та терміни сплати.

Також на зустрічі обговорили питання наповнення місцевого бюджету, використання РРО та ПРРО підприємцями-платниками єдиного податку та питання легалізації заробітної плати.