Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Національний_дрескод: податківці приєднаються до параду вишиванок у Хмельницькому

опубліковано 16 серпня 2021 о 15:55

У Хмельницькому триває підготовка до масштабних святкувань 30-річчя Незалежності України. Чи не щодня ЗМІ анонсують ті або інші події, які відбуватимуться протягом двох днів, 23 та 24 серпня.

Так, 23 серпня, у День Державного Прапора України над обласним центром чотири рази за допомогою дронів підійматимуть прапор площею 216 квадратних метрів.

Ще одна подія, якої з нетерпінням чекають чимало хмельничан – парад вишиванок, що наразі є певною візитівкою Дня Незалежності у Хмельницькому. Традиційно, сотні, а то й тисячі хмельничан у святковий день вбираються у вишиванки та долучаються до святкової ходи вулицями міста.

Працівники Головного управління ДПС у Хмельницькій області також за традицією одягнуть вишиванки і приєднаються до учасників параду українського національного одягу, бо вважають таку подію знаковою, а по-друге самі є учасниками процесу розбудови незалежної України, адмініструючи податки та збори та забезпечуючи фінансову самодостатність територіальних громади і країни в цілому.

Тож повідомлення організаторів ювілейних заходів про те, що 24 серпня збираємось на майдані Незалежності о 15.30 приймається. Дрескод – найулюбленіша вишиванка!