Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Динаміка_росту: бізнес Хмельниччини поповнив державну скарбницю більш як на три мільярди гривень

опубліковано 12 серпня 2021 о 15:57

За результатами роботи семи місяців 2021 року господарюючі суб’єкти Хмельницької області сплатили до загального фонду держбюджету майже 3,2 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Хмельницькій області.

Серед найбільших надходжень – 1,4 мільярда гривень податку на додану вартість, що на 221 мільйон гривень або на 19 відсотки більше, ніж за січень-липень 2020 року.

Роботодавці і жителі краю перерахували до державної казни 1,1 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб, що перевищує показник аналогічного періоду минулого року на 200 мільйонів гривень або 22 відсотки.

Позитивна динаміка сплати податків характеризує стабільну господарську діяльність, і як наслідок виконання податкових зобов’язань представниками реального сектору економіки, які виробляють продукцію з високою доданою вартістю, працюють прозоро і ефективно. Впливає на цей процес і якісне та продуктивне податкове адміністрування та впровадження сучасних інформаційних технологій по реалізації резервів, - коментують ситуацію у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX”.