Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Зустрічі_з_планиками: про трудову зайнятість і сплату податків говорили у Ярмолинцях

опубліковано 06 серпня 2021 о 08:48

Провідні фахівці Ярмолинецької ДПІ та місцевої філії Хмельницького обласного центру зайнятості, разом представниками із соціальними служб селищної територіальної громади вирішили зустрілися з жителями селища та його гостями на велелюдному місці, щоб донести до них відомості про нові робочі місця, обслуговування громадян місцевим центром надання соціальних послуг, необхідність сплати податків та інші важливі питання.

Громадяни мали можливість отримати консультації з трудового права, порядку офіційного оформлення на роботу, а також поспілкуватись з посадовцями структурних підрозділів органу місцевого самоврядування та виконавчої влади.

Окремі особи зробили селфі на фоні мобільного центру зайнятості і все це відбувалося з дотримання вимог карантину, щоб попереджувати поширення Covid - інфекції.

«В цілому захід засвідчив інтерес жителів територіальної громади до актуальних питань, від реалізації яких залежить соціально-економічний розвиток краю, розбудова його інфраструктури та інші аспекти нашого життя. Зрозуміло, що наші співбесідники задавали мені запитання на податкову тематику. Найбільше цікавили їх особливості одноразового (спеціального) добровільно декларування фізичними особами, на що вони отримали вичерпну відповідь», - розповіла начальник податкової інспекції Світлана Павлюковська.