Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: основні напрямки роботи територіальної громади і податкової служби обговорили у Віньківцях

опубліковано 22 липня 2021 о 16:22

Про поглиблення співпраці з територіальними громадами, детальний аналіз проблем, що виникають у сфері оподаткування на місцях, йшла мова на робочій зустрічі начальника Віньковецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Андрія Щербанюка та начальника відділу фінансів Віньковецької селищної ради Іванни Кузь.

У ході діалогу акцентовано увагу на основних напрямках роботи щодо ефективної співпраці та наповнення бюджету, повноти і своєчасності сплати податків та інших платежів, погашення боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджетів задля вирішення проблемних питань територіальних громад.

«Лише за умови  спільних активних дій керівництва громади, податкової інспекції та легального бізнесу і громадськості можна підняти рівень податкової культури і забезпечити виконання завдань з наповнення скарбниці, розвитку бізнесу та розбудови населених пунктів», - наголосив Андрій Щербанюк.

За словами організаторів, такі зустрічі стали продовженням традиції спілкування податківців з органами місцевого самоврядування та платниками на принципах партнерства та зміцнення інформаційної платформи для кожної із сторін.