Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Шепетівській територіальній громаді питання декларування праці стало пріоритетом спільної роботи

опубліковано 21 липня 2021 о 16:18

У рамках реалізації спільних заходів з органами місцевого самоврядування   начальник Шепетівської ДПІ Валентина Ординська взяла участь в засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, яке відбулось у райдержадміністрації.

У засіданні взяли участь заступник голови Шепетівської РДА Олександр Мельник, заступник міського голови Віталій Янушевський, представники контролюючих органів та місцевих громад.

Користуючись нагодою, Валентина Ординська повідомила про вручення громадянам повідомлень-рішень на майнові податки, звернула увагу на необхідність своєчасного внесення змін облікових даних до ДРФО, аби платники податків могли вчасно виконати вимоги Податкового кодексу України щодо сплати податків та уникнути накладення штрафних санкцій.

«У ході одговорення ми виробили алгоритм спільних дій щодо протидії недекларуванню праці та в цілому детінізації економіки, що забезпечить додаткові бюджетні надходження, соціальні гарантії та інші блага, які може отримали громада та її жителі, маючи додаткові надходження до бюджету», - розповіла керівник Шепетівської державної податкової інспекції Валентина Ординська.