Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуальний_тренд: у Центрі обслуговування платників Кам’янець-Подільської ДПІ відвідувачам надаються якісні податкові послуги

опубліковано 19 липня 2021 о 14:42

Новий брендбук Державної податкової служби та оновлена інформація з роз’яснення – лише початкова частина процесу надання сервісних послуг у Центрі обслуговування платників Кам’янець-Подільської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області. В цілому за півріччя представникам бізнесу та жителям краю надано понад 6 тисяч адміністративних послуг. 

«На сьогодні фахівці ЦОПу запровадили систему активного надання безкоштовних адміністративних послуг як під час безпосереднього спілкування з платниками, так і в онлайн форматі. При цьому податковий сервіс піднято на досить високий якісний рівень за усіма напрямками надання послуг», - розповіла заступник начальника Кам’янець-Подільської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Ніна Чесньовська.

До речі, Кам’янець-Подільський ЦОП – один із перших на Хмельниччині, який був створений більше десяти років тому за тодішніми новітніми стандартами. Оновлення сьогоднішньої інформаційної бази та податкової символіки у поєднанні з професіоналізмом його працівників забезпечує не лише кількісний, але і якісний податковий сервіс для бізнесу та жителів міста над Смотричем.