Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі_зустрічі: Ізяславські податківці роз’яснили представникам бізнесу особливості застосування програмних РРО

опубліковано 19 липня 2021 о 11:00

Начальник Ізяславської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Олександра Семендяк провела робочу зустріч для платників податків з питань обов’язкового застосування РРО (ПРРО) суб’єктами підприємницької діяльності – платниками єдиного податку другої-четвертої груп, а також щодо граничних обсягів доходів для перебування на єдиному податку для першої-третьої груп.

Задля уникнення штрафних санкцій і наповнення бюджетів усіх рівнів податківець наголосила на актуальності своєчасної сплати податкових платежів, а також продемонструвала переваги користування електронними сервісами як при поданні звітності, сплати платежів, так і для отримання необхідної інформації через Електронний кабінет. 

Учасники зустрічі отримали чимало корисної інформації щодо електронних сервісів ДПС, використання яких збереже їх час та зробить спілкування з податковою службою комфортним.

«Програмні реєстратори розрахункових операцій у першу чергу забезпечують контроль за готівковими операціями і таким чином сприяють розвитку конкуренції  бізнес середовищі і таким захищають інтереси легального бізнесу. Тому цілком закономірно, що представники підприємницького середовища з інтересом сприймають тему програмних РРО і активно долучаються до цього процесу», - розповіла Олександра Семендяк.