Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: податківці Дунаєвеччини провели ряд ділових обговорень з громадами та бізнесом

опубліковано 19 липня 2021 о 10:47

У Михайлівському старостаті Маківської територіальної громади відбулася робоча зустріч начальника Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк за участі одноосібників краю, представників ОТГ та підприємцями, у ході якої особливу увагу було приділено питанню залучення до декларування та оподаткування доходів громадян, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють ці ділянки.

У ході зустрічі обговорено новації податкового законодавства, зокрема, використання РРО/ПРРО фізичними особами підприємцями, подання звітності в електронному вигляді, податок на нерухоме майно, земельні питання, тощо.

Податківець наголосила на впровадженні у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема, щодо запровадження електронного документообігу та повноцінного використання сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету платника.

«Сьогодні ми робимо акцент на проведенні за участю активу ОТГ комплексної інформаційної кампанії для жителів громад щодо важливості добровільної сплати податків до бюджетів. Важливою темою також є роз’яснення питань з декларування праці у рамках спільних заходів ДПС та Держпраці. Тут ми знаходимо ділових партнерів, які розуміють обговорювані питання, надають пропозиції і працюють над залученням податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів», - резюмувала Наталія Баранюк.