Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Грані_співпраці: напередодні професійного свята шепетівські податківці привітали бухгалтерів

опубліковано 15 липня 2021 о 15:18

«У роботі податківців  також дуже важливо, коли встановлюються гарні партнерські відносини між суб’єктами господарювання та контролюючими органами. А сполучною ланкою між керівництвом будь-якого підприємства, організації та податковими органами є бухгалтер. Саме він має ретельно визначити, скільки податків має сплатити підприємство, вчасно перерахувати кошти до казни держави та місцевих бюджетів, застерегти підприємство від штрафних санкцій», - так розпочала вітання бухгалтерам району з нагоди їхнього професійного свята начальник Шепетівської податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентина Ординська.

Зустрівшись з бухгалтерами підприємств, керівник ДПІ Валентина Ординська обговорила окремі проблеми, які виникають сьогодні при справлянні платежів до бюджету. Вона зазначила, що наповнювати казну податками важливо в тісному тандемі з бухгалтером підприємства.  Сьогодні шепетівським податківцям це вдається, адже більшість бухгалтерів – досвідчені фахівці у своїй галузі, які відчувають свою відповідальність не тільки перед підприємством, на якому працюють, а й перед бюджетом.  «Приємно відзначити,  що серед головних бухгалтерів є колишні податківці. Це головні бухгалтери приватного підприємства «Кайзер» Ганна Леонтіївна Коськовецька,  державного підприємства «Шепетівське лісове господарство»  Юлія Віталіївна Аврамчук, Шепетівської районної державної адміністрації Наталія Чернописка», - підкреслила Валентина Валентина.

Податкова служба зі свого боку прагне створити усі умови для комфортних взаємовідносин: запроваджує нові податкові сервіси для полегшення роботи бухгалтера, ЦОП надає кваліфіковані роз’яснення податкового законодавства, якісні адміністративні послуги. 

Тож напередодні професійного свята Валентина Ординська привітала бухгалтерів з Днем бухгалтера, побажала успіхів в трудовій діяльності, злагодженої і дружної роботи в колективах, нових звершень, успішного втілення у життя самих сміливих планів, подальшої співпраці по наповнення державної казни.