Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

# Робочі_ зустрічі: ефективна співпраця з громадами забезпечує фінансову самодостатність і розвиток

опубліковано 29 червня 2021 о 15:04

Днями голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк відвідала Городоцьку міську територіальну громаду в рамках  робочої поїздки. Зустріч відбулася з виконавчим комітетом, депутатами міської ради, старостами старостинських округів, керівниками установ та активом громади. На зустріч було запрошено начальника Городоцької державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталію Хорошову.

У своєму виступі міський голова Неоніла Андрійчук проінформувала присутніх про основні досягнення та проблемні питання, над якими працюють сьогодні структурні  підрозділи Городоцької міської ради. Зокрема, було зазначено, що основним джерелом наповнення місцевого бюджету є податок на доходи фізичних осіб. Тому, щоденно проводиться робота над пошуком резервів надходжень до бюджету по даному платежу. Крім того, на даний час фахівцями громади із земельних питань проводяться заходи по інвентаризації земельних ділянок, результатом якої також мають бути додаткові надходження до бюджету земельного податку та орендної плати за землю.

У ході спілкування Віолета Лабазюк зазначила про основні напрямки роботи депутатського корпусу  обласної ради, пріоритетні галузі для фінансування з обласного бюджету та зауважила, що депутатський корпус обласної ради націлений на співпрацю з територіальними громадами щодо стабільного розвитку територій нашого регіону та готовий спрямовувати фінансовий ресурс обласної казни на найболючіші проблеми, які турбують мешканців громад.

Як зауважила Наталія Хорошова, учасники зібрання мали змогу поставити питання голові обласної ради, а також внести пропозиції щодо поліпшення спільної роботи з органами місцевого самоврядування.