Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Урочистості: Конституція – головний оберіг демократії та гарант соборності України

опубліковано 29 червня 2021 о 08:35

З нагоди 25-ї річниці з дня прийняття Конституції України у Хмельницькій обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди цього визначного державного свята. У заходах взяли участь керівники області, контролюючих та силових структур, представники органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості.

Висловлюючи слова вітання, голова адміністрації Сергій Гамалій зазначив: «Основний документ нашої державності пройшов значний історичний шлях – від однієї з перших в світі Конституції Пилипа Орлика до сучасної в новітній історії України. У різні часи Конституція єднала навколо себе українців задля досягнення порозуміння, спонукала до спільної праці, щоб утвердити в суспільстві основні принципи державного устрою, права, свободи та обов’язки громадянина. Наша Конституція, як і наш  Державний прапор, є головним оберегом   незалежної  України».

Очільник Хмельниччини побажав усім сили, взаєморозуміння, натхнення, достатку, благополуччя, миру, а також висловив надію на те, щоб здійснювалися  сподівання українців на мирне й щасливе життя у своїй державі.

З нагоди державного свята сьогодні було вручено державні нагороди та відзнаки жителям Хмельницької області.