Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Подорожуємо_Україною: представники податкової служби Хмельниччини здійснили поїздку вихідного дня до «Софіївки»

опубліковано 23 червня 2021 о 13:02

В уманьському національному дендрологічному парку Національної академії наук України «Софіївка» цими вихідними побували представники Головного управління ДПС у Хмельницькій області, активісти Асоціації ветеранів служби аби познайомитись з цим шедевром світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII — початку XIX століть.

Організували подорож до казкової країни ландшафтного дизайну профспілка та ветеранська організація Головного управління ДПС в області.

«І дорослі, і діти задоволені побаченим у парку «Софіївка», де ніби зупиняється час і панує інша епоха. Сама атмосфера «Софіїівки» налаштовує на романтичний лад, додає позитиву у думках та бажаннях. «Софіївку» багато хто називає храмом природи, поемою з каменю, води, землі, архітектурних споруд і скульптур. І ми з цим повністю згідні.  Відпочили, побачили багато, отримали заряд позитиву. А хто вміє активно відпочивати, той буде й краще працювати», - розповіла один з організаторів мандрівки Наталія Григоренко.

Мандрівка до Умані передбачала також знайомство з фонтанним комплексом у Вінниці та іншими визначними місцями краю. А ще колективне фото на згадку!