Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Дунаєвеччині продовжується конструктивна співпраця з представниками територіальних громад та діалог з підприємцями

опубліковано 08 червня 2021 о 15:43

Важливі питання практичного застосування новацій податкового законодавства, підсумки деклараційної кампанії та проведення роз’яснювальної роботи по головних інформаційних напрямках обговорено на засіданні «круглого столу» в с. Вихрівка Дунаєвецької ОТГ за участі начальника Дунаєвецької державної податкової інспекції Наталії Баранюк, одноосібників, фермерів та приватних підприємців.

У ході робочої зустрічі акцентовано увагу на питаннях легалізації заробітної плати, офіційному оформленні найманих працівників, перевагах застосування програмних РРО та питаннях закриття недіючих підприємств.

Крім того, податківець наголосила на впровадженні у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема, щодо запровадження електронного документообігу та повноцінного використання сервісів ДПС.

Також йшлося про додаткові заходи підтримки громадян та малого бізнесу, запроваджені Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX.

«Кожна зустріч з активом громад відкриває нові аспекти практичної реалізації податкового законодавства,  пошуку та реалізації резервів наповнення бюджету. Представники ОТГ – партнери податкової служби, які бачать проблеми зсередини і прагнуть вирішити їх спільно і професійно», - розповіла Наталія Баранюк.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»