Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: в Ізяславі податківці роз’яснюють платникам коректні ситуації з оподаткування та ведення бізнесу

опубліковано 28 травня 2021 о 14:32

В Ізяславській державній податковій інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області за участі начальника ДПІ Олександри Семендяк відбулась зустріч з підприємцями, які працюють за спрощеною системою оподаткування. Зокрема, розмовляли з перевізником щодо порядку застосування РРО  при  проведенні розрахунків за надані послуги.

Додатково обговорено необхідність своєчасної та повної сплати податків і зборів до бюджету, недопущення податкового боргу, можливості використання електронних сервісів та інших нововведень у сфері діяльності податкової  служби України.

Крім того, посадовцем проінформовано присутніх  про додаткові заходи підтримки громадян та малого бізнесу, запроваджені Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX. Застосування ПРРО та інші важливі зміни у податковому законодавстві.

«Кожному платнику податків, з яким спілкуємось у Центрі обслуговування, роз’яснюємо необхідні законодавчі норми та конкретні ситуації, аби він розумів процедуру ведення бізнесу, працював продуктивно і сумлінно сплачував податки. Податковий сервіс обертається для платника гарним настроєм і ефевтиною працею», - розповіла начальник ДПІ Олександра Семендяк.