Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: податківці обговорили питання розвитку Старокостянтинівської громади із її старостами та адміністраторами

опубліковано 21 травня 2021 о 15:37

За ініціативи голови начальника Старокостянтинівської державної податкової інспекції Марії Коломієць відбулася зустріч із старостами та адміністраторами міьскої територіальної громади. Головним лейтмотивом зустрічі стали результати кампанії декларування громадянами доходів за минулий рік та сплати майнових податків.

Податківець зупинилися на доходах одноосібників, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари, що знаходяться на території громади, проаналізувала сплату громадянами податку на нерухоме майно та плату за землю, наголосила на необхідності роботи найманих осіб за офіційним трудовим статусом.

«В мовах пандемії, вкрай важливо, щоб саме старости донесли до членів необхідність вчасного декларування доходів, повноти сплати податків на майно, легальної трудової зайнятості. Адже від активної позиції кожного старости залежатиме розмір додаткових надходжень до місцевого бюджету та фінансова самодостність території, розвиток інфраструктури», - наголосила Марія Коломієць.