Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Круглий_стіл: у Красилівській громаді проаналізували шляхи економічного розвитку та резерви надходжень до бюджету

опубліковано 21 травня 2021 о 15:54

У Красилівській міській раді відбувся «круглий стіл» за участю міського голови Ніли Островської, начальника Красилівської ДПІ  Головного управління ДПС у Хмельницькій області Олексія Шишина та фахівців економічного блоку територіальної громади.

У ході предметної розмови проаналізовано перспективи економічного розвитку ОТГ, зокрема, прогнози забезпечення виробництва промислової та аграрної продукції, її реалізації, сплати податків до місцевого бюджету усіма категоріями бізнесу, резерви його наповнення за рахунок місцевих податків та зборів.

«Такий фаховий діалог за участю міського голови Ніли Островської, яка має досвід роботи у податковій службі, дозволив провести фаховий аналіз стану справ і спільно виробити доповнення до перспективного плану розвитку громади, залучення до оподаткування тих сфер бізнесу, які не досягають належної податкової віддачі. Як результат, незабаром ми проведено заслуховування суб’єктів господарювання з метою активізації їх бізесосовї діяльності та сплати податків», - розповів керівник Красилівської ДПІ Олексій Шишин.   

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»